lørdag den 6. august 2016

Siden sidst...

Siden sidst har jeg:

Skiftet postnummer og forladt Vestegnen til fordel for Østerbro. Og jeg må konkludere, at selvom Riccos, Emmerys og Irma'er så langt øjet rækker er skæppeskønt, så er der nu også noget guilty pleasures ved det som Vestegnen kan tilbyde. Lad mig blot nævne Rødovre Centrum (eller RC som de lokale kaldet det), World Cup Hallen og Rødovre skøjtehal ;) 

Fået mig et voksenjob. Sådan et helt rigtigt et med 40+ arbejdstimer og gode karrriermuligheder. Og jeg elsker det! Tænk sig, at jeg bliver betalt for at arbejde med noget af det, som jeg holder aller mest af. Kommunikation og marketing. Hvor det er, holder jeg gerne for mig selv. 

Fået mig en romie. Og selvom jeg i flere år har prædiket at jeg elskede at bo alene, og bestemt ikke havde noget behov for at have en at komme hjem til, så er jeg efterhånden kommet på bedre tanker. Og når det oven i købet er en af mine bedste veninder som jeg bor sammen med, så er undertegnet en meget happy camper. 

Ikke blogget i halvandet år. Mange gange har jeg logget ind på min blogger konto for at lave et indlæg. Men noget har stoppet mig. Til dels har jeg manglet inspiration og en bloggerpersonlighed, og så er jeg stadig lidt forbeholden med at blive alt for privat. Og når først denne barriere er sat, så synes jeg ofte, især som læser, at en blog hurtigt bliver meget overfladisk og kedelig. Men jeg prøver mig frem (på 6. år...) og måske bliver dette indlæg det eneste jeg skriver, eller måske kan det kickstarte noget? Jeg håber på det sidste. Ingen kommentarer:

Send en kommentar