tirsdag den 6. januar 2015

Optur/nedtur
Så må blæsten gerne blæse væk igen. Tak. Jeg kan umuligt være den eneste som er træt af vind og kulde, og som alligevel er for stædig til at ofre penge på sit rejsekort, og derfor trofast svinger sig op på sadlen hver evig eneste dag. Hver søde at sige at I også er der ude, fellow biking ladies. Sammen kan vi lave en fælles front i mod blæst, kuling og storm (indsæt gerne imoji med spændt overarm)


Jeg tænker på at indføre en lille daglig liste over opture og nedture (fra de helt kæmpe store opture såsom: penge tilbage i skat og booket rejser - til de helt små som: ikke mere toiletpapir og tilstoppet afløb) 

I må meget gerne tilføje hvis I har lidt på hjerte. Det er en øvelse jeg tit laver før jeg sover, for ligesom at rense ud for dagens indtryk. Min eneste personlige guideline er at der helst skal være en overvægt over opture. 

Optur

1. Der var tomatsuppe til frokost i dag - med cremefraiche til. Haps haps. 
2. Jeg fik købt en minipalme i fakta, til halvdelen af den pris som jeg et kvarter forinden havde set en næsten magen til, i blomsterhandlen.
3. At det nu er anden dag i træk at jeg har overholdt mit nytårforsæt med at blive bedre til at møde ind på kontoret på samme tid som størstedelen af de andre (hvilket egentlig minder mig om denne debat på facebook  som udspringer fra denne artikel) Hvad er jeres holdning?

Nedtur

1. Apropos ovenstående, at afløbet i bruseren er ved at stoppe til. 
2. Og at jeg ikke har mere afløbsrens.. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar