torsdag den 22. september 2011

Game Of Thrones

Jeg elsker TV. There, I said it. Holder af ALT tv. Og jeg generaliserer ikke! Ser alt fra Robinson til Deadline. Især tv-serier holder jeg af, og det er egentlig lidt lige meget hvilken genre det er, det går jeg ikke så meget op i. Det er mere vigtigt for mig at det er kvalitet, og at man kan se at de mennesker som har lavet produktet har gjort det med respekt for alle involverede parter. Både skuespillerne, manuskripforfatterne osv. men også for publikum.
  En af årets bedste serier indtil videre, har helt klart været 'Game of Thrones'. Første sæson kørte vist for et stykke tid siden på en viasat kanal, og den har derfor været svær at se på dansk tv, men så er det jo fantastisk at internettet er opfundet. Desuden udkommer første bog i serien på dansk til november. Den glæder jeg mig godt nok til at få læst! 

2 kommentarer:

  1. Jeg mangler altid ord, når jeg skal beskrive bøgerne i A Song of Ice and Fire serien. De er uden tvivl perler i litteraturen og rummer så stort og majestætisk et univers, at man ikke kan andet end at blive draget ind.

    Glæd dig til at læse dem!

    SvarSlet
  2. For et par uger siden købte jeg så endelig bøgerne, og valgte at læse de engelske, i stedet for at skulle vente en evighed på at de danske skulle udkomme. Og jeg må give dig ret! De er fantastiske!

    Er virkelig glad for at jeg begyndte at læse dem! :)

    SvarSlet